Hälsomagasinet öppnar upp igen

Styrelsen har beslutat att Hälsomagasinet öppnar upp igen fredagen den 20 mars kl 8.

Vi följer dock noga Folkhälsomyndighetens och Regeringens information och kan ta nya beslut om läget skulle förändras eller om vi ser att de åtgärder vi vidtagit inte fungerar.

Åtgärder

Självklart vill vi att du som medlem ska känna dig säker när du tränar hos oss så därför har vi redan börjat vidta åtgärder för det.

Extrainsatt städning

Därför har vi nu tagit in extra städpersonal på vårt gym och vår personal har även i uppgift att torka av maskiner och utrustning extra noga under denna period. Det kommer placeras ut sprayflaskor med rengöringsmedel på hela gymmet som är till för att ni ska använda innan och efter ni använt något av redskapen. Det är mycket viktigt att vi alla hjälps åt!

Information om eget ansvar

Detsamma gäller även för dig som tränar hos oss, tänk på smittorisken och var noggrann med att tvätta både maskiner och händer med tvål så ofta som möjligt.

Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom så ber vi dig vänligen att stanna hemma och inte besöka vårt gym. Detsamma gäller även för all vår personal.

Begränsat med platser på gruppträningspassen

När det gäller våra gruppträningspass så kommer en del av passen att hållas men att antalet bokningsbara platser kommer minskas. Våra Boxpass kommer att pausas helt då det är väldigt mycket kontakt och vi kan inte garantera hygienen på utrustningen även om vi städar av den. Det kan vara så att en del av passen inte kommer att kunna hållas varje vecka. Gällande Tabatan som är i tryckhallen så kan det vara så att den kan behöva bli bokningsbar om vi ser att belastningen blir för hög. Vi pausar även Cirkelträning Bas på onsdagar kl 09.30.

Vill du pausa ditt medlemskap?

Coronaviruset kan vara oroande och vi har full förståelse för om du vill pausa din träning hos oss. Vi erbjuder därför kostnadsfri frysning av ditt medlemskap i en månad. Vill du frysa ditt träningskort så kontakta vår reception på våra telefontider (se hemsidan) eller maila till arbetsledare@halsomagsinet.net. Glöm inte att ange ditt personnummer.

Alla tränande kommer att få sitt träningskort förlängt med 7 dagar för den veckan som vi haft stängt (2020-03-13 – 2020-03-20).

Vi hoppas på att vi tillsammans kan hjälpas åt vara rädda om varandra så att vi kan hålla vårt gym öppet.

// Styrelsen Hälsomagasinet