Hälsomagasinet

Gruppträning

oLIKA GRUPPTRÄNINGAR

Träning för alla

Det året ni skall fylla 13 år kan vi erbjuda olika former av träning. Motionsträning, Rehabilitering eller Bodybuilding. Kombinationen av fria vikter/maskiner ger ett brett träningsutbud. Ni bestämmer själv träningsform.

Kontakta vår reception för bokning av instruktion/individuella träningsprogram och/eller kostrådgivning hos någon av våra sex instruktörer. Vi kan erbjuda en timmes instruktion. Bokning kan göras i receptionen. Tiderna är tisdagar 1800-1900, 1900-2000. Onsdagar 1800-1900. Detta görs senast torsdagen veckan innan. Kommer ni, Finns vi!

Total Body är precis som det låter ett gruppträningspass för hela kroppen. Du får en rejäl genomkörare från axlar till vader, och vi använder oss av hantlar, stänger, gummiband som man kan öka vikten på efterhand som styrkan tilltar samt egen kroppsvikt. Ett pass för både nybörjare och avancerade tränande.

Är ett pass där vi arbetar i stationer istället för att stå kvar på samma ställe hela passet. Precis som på ett Total Bodypass så går vi igenom hela kroppen fast det kan förekomma både puls och bollar. Allt för att få ett så variationsrikt och roligt pass som möjligt.

Box är en rolig kampsportsinspirerad träningsform som utvecklar kondition och muskelexplosivitet genom slag och sparkkombinationer. Detta varvas med armhävningar, situps och liknande styrkeövningar. Vill du utveckla hela Dig och bli riktigt trött så är detta något Du skall prova på. Vi jobbar i par men det går utmärkt att komma själv.

Tabata är en form av högintensiv intervallträning där man arbetar med sin egen kropp.
20 sek med allt vad man har sen 10 sek vila. Detta gör man varje övning gånger åtta.
En träningsform som passar alla då man helt anpassar efter sin egen nivå o kapacitet.
Vi är ett härligt gäng där alla är välkomna, stora som små, unga som gamla.
Ta med barnen, kompisen eller kom själv och prova träna med oss.
Våra pass håller på ca 75 minuter med uppvärmning, tabata och stretch.

Power yoga är en”gym”-anpassad form av yoga och den kan utövas av alla såväl nybörjare som vältränade. Passet innehåller enbart långsamma rörelser och man tränar främst rörligheten, balansen och styrkan.

Team-Cykling är en instruktörsledd konditionsträning på specialkonstruerade cyklar där du möter diverse backar och raksträckor till medryckande musik.
Motionsformen är så enkel att alla kan vara med. Team-cykling hjälper Dig att öka Din kondition, förbränning och styrka på ett effektivt, skonsamt och framförallt roligt sätt. Alla pass avslutas med nedvarvning och stretch.

Tc Intro
15 minuters introduktion då vi går igenom cykelinställningar och teknik. Vill man köra ett pass direkt efter så bokas detta separat (TC Bas).
Tc Bas
Ett pass som lämpar sig för Dig som är nybörjare och vill träna i lite lugnare tempo.
(60 min varav 40 minuter cykling)
Tc Instruktörens Val
Precis som det låter, instruktören väljer inriktning, annonseras i god tid på bokningssidan vilket pass som gäller för respektive vecka
(40-90 min cykling)

Kämpa på

Börja träna